Pamätáte si Octaviu z Bez servítky? Pozrite, aké úspechy na Slovensku má za sebou!

Octavia McKenzie, ktorú si diváci TV JOJ môžu pamätať z relácie Bez servítky, kde zažiarila so svojimi chutnými receptami, si na Slovensku obľúbila hory a má za sebou nejeden turistický úspech!

Sympatická Afričanka je na Slovensku už nejeden rok a priznáva, že si našu krajinu zamilovala. Okrem toho, že si tu našla blízkych priateľov, zapáčili sa jej naše hory. Môže za to určite aj jej pôvod, keďže pochádza z hornatej africkej krajiny. Prednedávnom zdolala Kriváň s výškou takmer 2500 metrov nad morom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Octavia McK (@octaviamacmac)

 

To však nie je jediný kopec, ktorý už stihla zdolať. Octavia je aktívna turistka. To nebol jej prvý výstup na jeden z najvyšších kopcov na Slovensku. "Hovorí sa, že nie si Slovák, kým nevystúpiš na Kriváň. Ďakujem Slovensko, že sa cítim ako doma," napísala krásna Afričanka na svojom Instagrame. Octavia aktuálne spolupracuje s ďalším kolegom z Bez servítky v oblasti gastronómie! 

Chcete si zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste sa na tom odkaze ešte dnes!

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!