Martin hosťom ponúkne odpad z jedla: Neuveríte, ako chutne sa dá zužitkovať!

Martin nie je náročný stravník, jedlo sa snaží predovšetkým zužitkovať. A jeden tip vám ukáže aj v Bez servítky!

Martin býva v garsónke, ktorá miestami pripomína botanickú záhradu. Má doma desiatky druhov izbových rastlín. To je na chlapa skutočne obdivuhodné. Tento svoj vzťah k prírode sa snaží naplno pretaviť aj do varenia. Stravuje sa predovšetkým zdravo - je množstvo zeleniny a ovocia. Šupy z týchto rastlín v prevažnej väčšine slovenských domácností končia v koši, v tom lepšom prípade ich zužitkujú ako hnojivo.

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Šupkám dáva Martin nový život, a to tak, že z nich spraví ďalšie produkty na konzumáciu. "Využívam zbytky z varenia," prezradí Martin a jeho výrobok ponúkne tiež dnešným hosťom. "Vyzerá to ako odpad, ktorý ja vysypávam na záhradu," prezradí svoj názor večne kritická Katka. Ostatní však budú z jeho výtvoru nadšení. Tento nápad si môžete osvojiť aj doma. Martin v Bez servítky prezradí, ako jednoducho vie šupky zužitkovať na konzumáciu! 

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17.50 na JOJke!