Ráchel z Bez servítky priznala, ako si zarába: Neuveríte, čo jej vynáša viac než 10-tisíc eur!

Ráchel Karnižovú si môžete pamätať z kuchárskej šou Bez servítky či Nákupných maniačok. Na Instagrame, ale aj iných sociálnych sieťach je veľmi aktívna. Prezradila, ako si okrem módy a kozmetiky zarába!

V módnej šou Nákupné maniačky dokázala, že to s módou skutočne vie. Spomedzi ostatných dám sa obliekla podľa zadania "Prvý dojem v módnej šou" úplne najlepšie. Jej šatník pozitívne ohodnotili aj stylisti. Väčšinu oblečenia si vyrába úplne sama. "Som veľmi kreatívna. Šijem si už len sama veci, skoro vôbec nechodím do obchodov, tak mi to vyhovuje," prezradila pred časom v Bez servítky. Vďaka svojej kreatívnej duši si vybudovala vlastný eshop. Ráchel sa však netají ani tým, že nosí napodobeniny známych značiek, čo si odnieslo vlnu kritiku v Nákupných maniačkach!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

​Po dvadsiatke sa nemá za čo hanbiť. Zárobok z predaja vecí z vlastného eshopu jej dobre vynáša. Na Instagrame, kde najviac funguje, má viac než 56 tisíc fanúšikov. Prednedávnom sa však priznala k tomu, že si občas finančne dopomôže aj iným spôsobom. V relácii SNAMI, ktorá je známa na sociálnych sieťach, priznala, že tvorí obsah na platformu pre dospelých. Na ňu pridáva fotografie v spodnej bielizni, no priznala, že to nie je všetko. Najväčší záujem je vraj o fotografie nôh. Takéto snímky môžu podľa jej slov vynášať 12-13 tisíc eur za jediný záber! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Oskar Barami (@oskibarami)

 

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!