Toto by ste na Matta Damona netipovali: Jeho bývalý spolubývajúci prezradil, aký je bordelár!

Keď príde na poriadok, každý má svoju vlastnú predstavu o tom, čo je nutné a čo môže počkať. Zdá sa, že herec Matt Damon medzi poriadkumilovných nepatrí. Ako prezradil jeho dlhoročný kamarát Ben Affleck, spolužitie s Damonom je ako za trest!

Kým sa z Bena Afflecka a Matta Damona stali hviezdy svetového formátu, zdieľali spolu dlhoroční kamaráti jeden byt, aby sa podelili o náklady. Affleck si v programe The Late Late Show with James Corden zaspomínal na spoločné začiatky. A hoci má Damona stále rád, servítku si pred ústa nedal. S hercami vtedy žil aj Affleckov mladší brat Casey, ktorý je tiež herec. Caseymu liezlo Damonovo bordelárstvo poriadne na nervy a jedného dňa sa rozhodol, že prestane upratovať. Dúfal, že to kamaráta donúti aspoň niečo v spoločnom byte urobiť! 

To sa ale poriadne pomýlil. "Chceli sme počkať, kým si Matt neuvedomí, že žije v špine," prezradil Ben Affleck. Ten moment ale vôbec neprišiel. "Dva týždne absolútne na nič nesiahol," spomína herec. Po dvoch týždňoch našli Damona, ako hrá videohry totálne obklopený odpadkami. Nechýbala krabica so zvyškami pizze alebo pokazené sushi, v ktorom sa už rojili červy. Pri pohľade na tú spúšť to bratia Affleckovi už skrátka nevydržali. "Vzdávame sa. Si veľmi dobrý. Vyhral si," povedali vraj Damonovi a pustili sa do upratovania. "Je to úplne úžasný chlap, ale bývanie s ním by som neodporúčal. Boh žehnaj jeho manželke Lucy," uzavrel Affleck!

Sledujte Veľký čínsky múr s Mattom Damonom dnes o 20:35 na JOJke!