Milovníci sladkého, zbystrite pozornosť: Tieto recepty z Bez servítky zožali najväčší úspech!

Kto by nemal rád sladké? Takých ľudí je minimum, možno preto majú dezerty v Bez servítky taký úspech!

Posledná séria Bez servítky priniesla opäť množstvo chutných receptov. Sladká bodka na záver nemôže nič pokaziť, jedine, že by sa pokazil samotný recept. Potom sú tu také recepty, ktoré si hneď každý opisuje a chce vyskúšať doma. My sme za vás vybrali tie, na ktoré si kliklo najviac ľudí!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Najviac kliknutí, a to s veľkým prehľadom, mal recept Drobulinké guľôčky. Kombinácia čokolády, malín a mascarpone, to znie ako hotový raj pre milovníkov zákuskov. Skutočne, recept chutil aj súťažiacim v Bez servítky, niektorí si vypýtali aj dupľu. Ale pozor, ak chudnete na poslednú chvíľu do plaviek, radšej si ho nechajte na iný mesiac.  

Zdroj: TV JOJ

​Vyzerá to, že ovocné zákusky majú v Bez servítky veľký úspech. Aj z tohto dôvodu na druhom mieste v počte klikov skončil "Dezert: Merengue de amor" - kombinácia jahôd, kakaa a opäť mascarpone. Na treťom mieste je pre zmenu niečo, čo si môžete vychutnať aj v lete. Kokosový raw koláčik od Octavie McKenzie. Cesto pozostáva prevažne z ovsených vločiek a datlí, práve toto ovocie urobí z dezertu zdravú sladkosť. Menej zdravú variantu kokosového koláčika ponúka recept "Sézam, niž ki", ktorý je sladkou bombou, ktorá ohúri každého vášho hosťa!

V každej sérii Bez servítky vidíme niekoľko receptov na cheescake. Kto by nemal rád tento lahodnú zákusok? Ak si chcete jeho prípravu uľahčiť, môžete spraviť jeden falošný - nepečenú tvarohovo - ovocnú tortu s čokoládou. Úspech a lahodnú chuť vám môžeme zaručiť. Pre milovníkov tradičnejšieho je tu kysnutý škoricový slimák, ktorý mal nemenší úspech. Príprava je síce prácnejšia, no tá chuť stojí za to. Máme niečo aj pre milovníkov maku. Mak v kombinácii s tvarohom ste možno ešte neskúšali, no tento recept vás určite milo prekvapí!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte reprízové časti Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!