Nora hostí privíta honosne: Let lietadlom, luxusné predjedlo, ale vzápätí príde školská jedáleň!

Noru v Bez servítky uvidíme už po tretíkrát. Je ešte niečo, čím môže hostí prekvapiť? Samotná Nora hovorí, že vareniu príliš nedá, radšej sa venuje leňošeniu. Hosťom však vezme vietor z plachiet, keď ich privíta pri lietadle!

"Pripravila som si pre vás takého prekvapenie, keď sme už celý týždeň prežili," zasmeje sa Nora a privíta hostí pri lietadle. "Kto chce pilotovať lietadlo?" Zaskočí otázkou hostí. Tí, ktorí si chcú zalietať, si totiž nebudú môcť vypiť prípitok. Tejto možnosti sa hneď chopí Zlatka. Vyzerá, že si letom splní sen. Lietadlo bude len pre dvoch ľudí - pilota a Norinho hosťa. Let si vyskúšajú viacerí a bude to pre nich obrovský zážitok. Paradoxne samotná Nora do lietadla nesadne. Tá sa bude viac tešiť na svoje menu! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

"Dúfam, že vám bude chutiť, som sa namakala. Ledva žijem. Ledva čakám, kedy odídete," privíta hostí po programe Nora pri stole svojím typickým humorom. Nebude chýbať ani Šárika. Aj dnešná kuchárka svoje prestieranie zladí do červenej, do tejto farby sa zladí aj ona. Hlavným jedlom by nepohrdli ani králi - husacia pečeň patrí medzi luxusné suroviny. Hlavné jedlo však hostí sklame. Kuracina s ryžou bude hosťom pripomínať školskú jedáleň. A to Nora prizná, že použije vreckovú ryžu. Ani dezert v podobe žemľovky nemusí zachrániť jej menu. Nora má však pri žemľovke jeden fígeľ - namiesto rožkov či žemlí používa do receptu vianočku. Nora neraz priznala, že na dôchodku holduje leňošeniu a aj menu si chcela zrejme trošku uľahčiť!

Sledujte finále Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!