WOW, neuveríte, aký úspech má za sebou Martin: Týmto známym športovcom vyvára!

Martina Kolníka sme už v Bez servítky videli a varenie mu takmer vždy dopadlo na výbornú. Jeho talent oceňujú aj známe tváre zo športu!

Neraz v Bez servítky vidíme variť aj skutočných profesionálov. Takých, ktorí nemusia dokazovať, že sú v kuchyni viac než doma. Môže sa stať, že to, čo chutí väčšine, neulahodí súťažiacim v Bez servítky. A skutočne, od Martina, majú tento týždeň súťažiaci možno aj najväčšie očakávania. Jeho menu bude na dizajn krásne a plné farieb, otázkou je, či aj chutiť bude tak dobre, ako vyzerať! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Zdroj: TV JOJ

Dnešný kuchár je veľký profesionál v obore. Vďaka jeho schopnostiam si ho variť zavolali až do Tatier, a to zvučné mená. Športovci, bratia Žampovci, už nejakú dobu oceňujú jeho kuchársky talent. Martin má neraz ťažkú úlohu. Pendlovať musí medzi Bratislavou, kde aktuálne žije a Tatrami. "Moc času doma netrávim, keďže sa zdržujem vo Vysokých Tatrách, kde pôsobím ako šéfkuchár u bratov Žampovcov. Je to ďalšia výzva," zaznie z jeho úst v Bez servítky. Hostia po tomto zistení môžu mať od dnešného kuchára ešte väčšie očakávania. Naplní ich? 

Sledujte Bez servítky od pondelka do piatka o 17:50 na JOJke!