Majself ukáže v Bez servítky rodinku: Aha, jeho manželka je divákom TV JOJ dobre známa!

Majself v Bez servítky ukáže rodinu, na ktorú je hrdý najviac zo všetkého a hosťom pripraví poriadny gastro zážitok!

Svoju rodinu považuje za najväčší úspech vo svojom živote. Úspešný slovenský raper v relácii ukáže spoločné snímky s rodinkou a do očí vám určite udrie žena, ktorú má po svojom boku už vyše pätnásť rokov. Tou je vizážistka našich televíznych maniačok. S krásnou Júliou Švehlovou majú idylický vzťah. Môže za to určite fakt, že sa navzájom podporujú pri svojich prácach. Júlia nie je len nadaná vizážistka, ale aj milovníčka fitness a v tom ju podporuje aj jej partner. Syn sa im narodil, keď mal raper len dvadsaťdva rokov a dnes už tridsaťšesťročnému umelcovi bude mladík asistovať v kuchyni a učiť sa jeho kuchárskemu umeniu!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Zdroj: TV JOJ

Pre hostí si dnes pripraví skutočne luxusné menu a šetriť na nich nebude v žiadnom bode večere. Kvalitné vínko, ako predjedlo mušle a hlavné jedlo, z ktorého ceny sa vám zatočí hlava. Päť steakov vyšlo rapera na viac ako 430 eur, a to po zľave. Pôjde o kvalitný steak z Wagyu sviečkovej. Jedna porcia sa však môže pokojne vyšplhať až k sto eurám. "Jedna porcia sto eur? Toto, keď som počula, odstrelilo mi dekel. Ja za sto eur urobím nákup na celý týždeň pre štvrčlennú rodinu," zaznie z úst Katky, ktorá bude značne v šoku. A nebude sama, ktorá takéto jedlo bežne na tanieri nemá! 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!