Aby si jedlo okritizoval aj sám hostiteľ? Rado nebude s TAKÝMTO chodom vôbec spokojný!

Hudobník a moderátor v jednom dnes predvedie v kuchyni svoje umenie. Možno by ste od chlapa ako on čakali poriadne mäsité jedlá. Opak bude však pravdou!

Okrem tuniaka z konzervy v predjedle v menu od Rada nebude žiadne mäso. Vraj sa takéto menu podarilo zostaviť čistou náhodou. Hosťom, ktorým dominujú dámy, to bude vyhovovať. Predjedlo v podobne nátierok  - bryndzovej, tuniakovej a vajíčkovej bude napohľad vyzerať sympaticky. Hostí odradí však kúpený toast, takže s prípravou si hostiteľ toľko námahy nedal. Kúpil suroviny, ktoré zmiešal. Výčitky zaznejú aj na adresu tuniaka z konzervy. "S predjedlom nie som vôbec spokojný," prekvapí hostiteľ slovami!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Predjedlu sa poteší najmä Ema, ktorá miluje tuniakové nátierky. Nadšenie však bude napokon väčšie ako samotná chuť. Hosťom sa nebude páčiť dizajn, ktorý si skritizuje aj samotný Rado. "Aj za mňa je to trošku odfláknuté," povie hostiteľ. "Toto je najhoršia tuniaková nátierka, akú som kedy jedla," prekvapí napokon Ema, ktorá nepohrdne inak takouto nátierkou. Niektorí sa vďaka predjedlu vrátia do detských čias a školskej jedálne. Našťastie, budú mať hostia k dispozícii ďalšie dva druhy nátierok a polievku a hlavný chod. Veríme teda, že sa u Rada najedia aspoň z dvoch ďalších chodov!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!