recept_hlavne-jedlo

Hlavné jedlo: Jesenná symfónia krajín mnoha chutí

Pripravte si túto pochúťku v pohodlí domova.

Ingrediencie:

  • sójové mäso
  • olej
  • červená paprika mletá
  • čierne korenie
  • sójová omáčka
  • horčica
  • umeocot / soľ
  • korenie na živánsku /rebierka
  • cesnak
  • edamame
  • hokaido
  • kukurica
  • zemiaky
  • ružičkový kel
  • biela reďkovka
  • uhorka
  • slnečnicové semiačka
  • citrón
  • soľ
  • granátové jablko
  • limetkové listy
  • rastlinné mlieko

Postup:

  • v slanej vode uvaríme sójové mäso 
  • necháme ho úplne vychladnúť
  • pripravíme si marinádu - rastlinný olej, červená paprika mletá, čierne korenie, sójová omáčka, horčica, umeocot / soľ, korenie na živánsku/ rebierka a pretlačený cesnak
  • mäso naložíme do marinády, pomačkáme a dáme na noc do chladničky
  • mäso dáme zapekať do zapekacej misy, v polovici pečenia prepneme na gril
  • tekvicu hokaido, edamame a kukuricu sparíme v rastlinnom mlieku s limetkovými listami
  •  zemiaky dáme piecť do rúry s indickým alebo ľubovoľným korením
  • pripravíme šalát - ružičkový kel, uhorku a bielu reďkovku pokrájame na kúsky
  • pridáme olivový olej
  • citrónovú šťavu
  • soľ
  • slnečnicové semienka
  • granátové jablko
  • odporúčame nechať odstáť aspoň deň pred jedením

Tagy: Jedlo