recept_predjedlo

Predjedlo: Plávajúca surovosť

Lososový tatarák s avokádovým dipom.

Pripravte si túto pochúťku v pohodlí domova.

Ingrediencie:

  • losos (naložený v pomarančovej, citrónovej, limetkovej šťave, kapari, kôpor, cukor) najlepšie 24 h
  • majonéza
  • kôpor
  • šalotka
  • soľ
  • cukor
  • čierne alebo biele korenie
  • limetková šťava
  • kapari (použité z nálevu)
  • avokádo

Postup:

  • lososa nakrájame na drobné kocky
  • pridáme k nemu nadrobno nakrájanú šalotku 
  • v miske zmiešame majonézu, kôpor, štipku cukru, korenie a limetkovú šťavu
  • premiešame s lososom a šalotkou
  • pridáme nadrobno nasekané kapari
  • nakoniec dochutíme korením a limetkovou šťavou podľa chuti
  • pripravíme avokádový dip
  • avokádo rozmixujeme
  • pridáme korenie, soľ a limetkovú šťavu

Lososový tatarák podávame s chrumkavými bagetkami.

Tagy: Predjedlo