Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
1kg kačacia pečeň
1,5 L masť
soľ, čierne korenie
0,5kg červenej cibule
100 g trstinový cukor
1 dcl balzamikový ocot
údená čili paprička
olej
Postup:
Pečeň si naložíme na noc do mlieka, potom umyjeme, osušíme. Rozpálime masť na miernom ohni, vložíme do nej pečienku a pomaly ju varíme cca 30 min.
Vyberieme a nakrájame na plátky.
Cibuľový džem:
Cibuľu si nakrájame na plátky, restujeme ju do sklovita cca 10 min. Pridáme trstinový cukor a keď cukor skaramelizuje, pridáme balzamikový ocot, údenú čili papričku, soľ, korenie a varíme cca 30 min. Stiahneme zo sporáku a keď tak ešte dochutíme.