Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
slávky 12 ks na osobu
šalotka
cesnak
mrkva
petržlen
pór
pancetta
prosciutto
panenský olivový olej
biele suché víno
vývar
rozmarín
tymian
petržlenová vňať
bageta potretá oliv. olejom s cesnakom na minútku zapečená
Postup:
Na olivovom oleji si na krátko orestujeme šalotku s cesnakom, pridáme pancettu, do toho pridáme na pásiky nakrájanú mrkvu, petržlen a pór. Porestujeme, zalejeme dobrým vínom a necháme chvíľu povariť, aby nám alkohol z vína vyprchal, zalejeme vývarom povaríme aby mrkva bola al dente. vysypeme slávky, prikryjeme a varíme cca 5 - 8 min, kým sa všetky neotvoria.