Predjedlo: Talianske Bari na kameni

Predjedlo: Talianske Bari na kameni

Bruscetta s paradajkami a prosciuttom.

Pripravte si u vás doma recept z relácie Bez servítky!

Suroviny:

Chlieb 1 x

Paradajky 8 ks

Olivový olej

Cesnak 3 strúčiky

Čierne korenie

Soľ

Balsamico

Prosciutto

Mozarella

Bazalka

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Urobíme si hrianku bez oleja na panvici. Potom ju jemne potrieme cesnakom a polejeme olivovým olejom. Zmes na hrianku: Paradajky nakrájame nadrobno, pridáme k nim olivový olej, 2 strúčiky cesnaku, soľ, čierne korenie a nasekanú bazalku. Keď to máme hotové, dáme paradajkovú zmes na hrianku, ktorú potom na záver ozdobíme proscuttom, mozarellou, bazalkou a balsamicom.

Tagy: Predjedlo