Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
domáci chlebík
bravčové a hovädzie mleté mäso
škorica
čierne korenie
soľ
kyslá smotana
práškový cukor
masť bravčová
ryža
kyslá kapusta
cibuľa
cesnak
Postup:
Mleté mäso zmiešame s deň vopred uvarenou ryžou. Zasypeme koreninami. Tvarujeme guľky. Smažíme na bravčovej masti. Gule polejeme výpekom, do výpeku pridáme cukor, ten sa skaramelizuje a dáme naň kapustu, pridáme aj škoricu. Guľky dáme zapiecť do rúry na päť minút, potom na ne dáme kapustu a zalejeme výpekom, ešte chvíľu zatiahneme v trúbe. Podávame s domácim chlebíkom.