Predjedlo: Čicarón

Predjedlo: Čicarón

Chicharrón s pečeným šalátom a guacamole

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Ingrediencie:

bravčový bôčik

soľ

celé čierne korenie

celé nové korenie

bobkový list

cesnak

cibuľa 

avokádo

koriander

limetka 

čili 

cherry paradajky 

šalát 

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Bôčik si nakrájame na plátky a dáme variť. Pridáme soľ a cesnak, korenia a bobkový list a varíme do mäkka. Po uvarení dáme do oleja smažiť. Dozlatista a chrumkava.

Guacamole:

Ošúpeme a odkoskujeme avokádo, pridáme cibuľu, cesnak, paradajky, limetku, koriander, čili. Dochutíme soľou a korením podľa chuti a rozmixujeme. Vezmeme si šalát, vyrežeme hľuzu, nasolíme, okoreníme a naolejujeme a dáme opiecť z oboch strán na panvicu. A môžeme servírovať.

Tagy: Predjedlo