V novom seriáli si zahrá hlavnú úlohu: Čo prezradila Miroslava Partlová o svojej postave?

Obľúbená herečka Miroslava Partlová zahviezdi v novom seriáli Bola raz jedna škola. Ako psychologička Hana si okamžite získa vaše srdcia.

Na JOJku prichádza nový seriál, v ktorom hlavnú úlohu stvárňuje sympatická herečka Miroslava Partlová. V televíznej novinke Bola raz jedna škola hrá psychologičku Hanu, ktorá sa rozviedla s manželom, a preto sa musela s dcérou Stelou nasťahovať k svojej mame Valérii. Hana má celý život problém s faktom, že sa neuveriteľne bojí konfliktu. Radšej so sebou nechá zametať a postráži deti všetkých rodičov, než aby sa zastala samej seba.

​Počas nakrúcania sa na pľaci stretli vynikajúci herci, ktorí si výborne rozumeli nielen medzi sebou, ale aj s režisérom a štábom. ,,Človek to neberie ako prácu, lebo prichádza do veľmi príjemného prostredia medzi priateľov, s ktorými sa príjemne robí," vysvetľuje Partlová. Keďže sa nový seriál odohráva medzi školskými lavicami, aj Miroslava si zaspomínala na staré časy. Tak ako každé dieťa, viac milovala chvíle s priateľmi, ako samotné učenie. ,,Mala som rada školu, lebo sme tam boli výborná partia a doteraz sme v kontakte," vysvetlila herečka. Nenechajte si ujsť nový seriál Bola raz jedna škola a spríjemnite si piatkové večery s našou televíziou.

Sledujte nový seriál Bola raz jedna škola od 14. februára o 20:35 hod. na JOJke!