Spoznali by ste ju bez mejkapu? Takto vyzerá nenalíčená Miroslava Partlová!

Sympatická blondínka patrí k tým známym osobnostiam, ktoré sú priam typické svojím ikonickým imidžom. Svetlé vlasy, modré oči a plné pery ju radia medzi najatraktívnejšie slovenské herečky.

Miroslavu Partlovú poznáte z nášho seriálu Bola raz jedna škola, kde sa zhostila jednej z hlavných úloh. Okrem televíznych projektov, učinkuje aj v divadle a nádherne spieva. Už niekoľko rokov ohuruje fanúšikov svojím oslnivým vzhľadom a sexi postavou. Modré oči, plné pery a s tvárou anjela sa právom radí medzi najatraktívnejšie slovenské divy vôbec.

​Charizmatická herečka si už niekoľko mesiacov užíva materskú dovolenku, pretože sa stará o svojho rozkošného synčeka. Partlová ani v období karantény nezabúda na svojich fanúšikov a svoje sociálne siete zapĺňa rodinnými fotografiami. Na najnovšom zábere pózuje bez štipky mejkapu a musíme uznať, že vyzerá úžasne.

View this post on Instagram

DNES 26.3. je svetový deň epilepsie?‍♀️ .............................................................. • Vedel si , že predzvesťou tejto choroby býva pocit strachu , hnev alebo panika..?? • Že na Slovensku je okolo 8000 malých epileptikov? • Že prvé záchvaty sa vedia objaviť už pár dní po narodení? ........................................................... Epilepsia nie je liečiteľná , ale je možné ju dostať pod kontrolu liekmi.. Preto priatelia nádych výdych , neriešme blbosti , starajme sa o seba a usmejme sa✌️NIČ S NAMI NEZATRASIE✌️ Život je stále farebný?..aj so všetkým zlým✌️?‍♀️..a my sme o to viac silnejší? #svetovydenepilepsie#fialovyden#purpleday#melibeli.sk

A post shared by ᴹᴵᴿᴷᴬ ᴾᴬᴿᵀᴸᴼⱽᴬ (@partlovamirka) on