Lucia má v konkurencii jasno: Môžeš mať aj sto žien, ale láska je len jedna pravdivá!

Jano ukázal svoju citlivú stránku.

Jano Bučko je na prvý pohľad veľmi tvrdá a nekompromisná povaha. Má jasné hodnoty aj pravidlá, ktoré treba dodržiavať za každých okolností. Je náročný na svoje okolie a predovšetkým na ženy vo svojom živote. No pod povrchom tvrdého chlapa drieme citlivý romantik, ktorý dokáže ukázať, že mu na iných naozaj záleží. V ďalšej epizóde Bučkovcov si zavolá Luciu na neďalekú stráň za dedinou, aby jej v súkromí (aj keď v prítomnosti nášho štábu) vyznal svoju lásku.

Lucia diskusiu spustila otázkou, či je Janovi s ňou dobre a on mal hneď na túto tému čo povedať. „Keby mi s tebou nebolo dobre, tak by si tu dneska na kopci nestála so mnou, láska. Ja ani neberiem, že sa niečo stalo, Anička je moja a nie je čo riešiť,“ odvetil jej bez okolkov. „Keď si mi to povedala, prv ma to dojalo. Po desiatich minútach som to prehrýzol a naštartoval som ďalej. Ešte som rozmýšľal, čo mám urobiť. Bol som akurát zaľúbený. Mal som takú, neviem ako to nazvať, obdivovateľku. Keď si oznámila, že sa vraciaš, hneď som to ukončil a všetku lásku, čo som mal som, prejavoval tebe,“ pokračoval vo svojom nezvyčajnom vyznaní.

Potom Lucia vyslovila pravdu, ktorá jej pomáha bojovať proti zástupom žien stojacich o Janovu priazeň: „Môžeš mať aj sto žien, ale láska je len jedna pravdivá!“ Janovi sa to často nestáva, no dal svojej láske za pravdu: „To je pravda, ty si mojou prvou láskou, vždy si bola aj ostaneš.“ Neskôr vo svojej výpovedi na kameru potvrdil, že ich láska nevyhasla ani na okamih, aj napriek všetkým problémom: „Že sa ľúbime si hovoríme aj päťkrát denne, odkedy sme sa stretli.“

Bučkovcov čaká opäť zaujímavý deň, pozrite si nás o 21:40 na JOJke vo štvrtok!