Lucia zo šou Bučkovci sa zmenila na nepoznanie: Kilá navyše, okuliare a dlhé vlasy!

Rodina Bučkovcov sa preslávila účinkovaním v reality šou Farmár hľadá ženu a neskôr aj vo vlastnej šou. Azda najkontroverznejšia z ich rodiny bola tmavovláska Lucia.

Neodmysliteľným členom početnej rodiny Bučkovcov zo Sihly bola temperamentná Lucia. Žila s najstarším Janom a porodila mu dve deti. Hoci medzi nimi horel plameň lásky, prelietavá tmavovláska pri ňom nikdy nevydržala dlho. Rodinná idylka sa vždy skončila, keď svojrázna mladá žena vzala nohy na plecia a ušla do sveta. Z prvého úteku si priniesla syna Dávidka a z druhého výletu doniesla na Sihlu mulatku Aničku. Aj napriek tomu ju vždy svokrovci prijali s otvorenou náručou a situáciu vždy brali s humorom im vlastným. Z posledných pokusov o obnovu vzťahu s Janom zostala Lucia opäť tehotná, no aj s tehotenským bruchom zo statku nadobro utiekla.

S kým momentálne temperamentná Lucia žije a koľko má dovedna detí, známe nie je. Isté však je, že za pár rokov od nakrúcania reality šou sa poriadne zmenila. Redakcia topky.sk vypátrala početnú mamičku na sociálnej sieti a priniesla fotky, ktoré sú dôkazom, že z Lucie je dnes iná žena. Viditeľne pribrala, nechala si narásť dlhšie vlasy a na tvári jej trónia dioptrické okuliare.

Sledujte šou Bučkovci každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!