Lucia porodila

AKTUÁLNE: Lucia od Bučkovcov porodila! Tesne pred tým surovo zmlátili Jana!

Nie je vylúčené, že napadli aj ju.

Lucia sa stala štvornásobnou maminou. Včera sa na svet vypýtala jej dcérka, ktorú porodila bez väčších komplikácií. Lucia pre ňu vybrala meno už dávno s cieľom uctiť si ženu, ktorá pri nej vždy stála. Pomenovala ju po babke Anke. Ešte pred samotným pôrodom sa však odohrala dráma, počas ktorej Lucia prežila poriadny stres.

Lucia, jej priateľ Jano Bučko mladší a Tomáš sa vybrali na akciu do Veľkého Krtíša, kde boli pozvaní ako hostia. Po príchode došlo k zvláštnej situácii, keď majiteľ prevádzky poslal Jana a Luciu von z baru. Keď sa za nimi prišiel pozrieť Tomáš, Jano už ležal pri Tomášovom aute dobitý a vedľa neho stála zúfalá Lucia.

Nie je dokonca vylúčené, že neznámy útočník napadol aj ju a tým pádom na ňu zaútočil ešte v čase, keď Lucia nosila pod srdcom nenarodené dieťa. Aby toho nebolo málo, Bučkovci nemali ako z miesta ujsť, keďže Tomášovi prerezali na aute dve gumy. Prečo došlo k takejto situácii je však nejasné a vo vzduchu visí veľa otáznikov. Luciina dcéra Anička je však v poriadku napriek divokej situácii, ktorá jej príchodu na svet prechádzala.