Česko Slovensko má talent je späť! Zaregistruj sa a zaži na vlastnej koži jedinečnú šou

Ako sa môžeš zaregistrovať?

Chceš byť súčasťou najväčšej talentovej šou na svete? Ak máš akýkoľvek talent, zaregistruj sa na www.csmatalent.tv a zaži na vlastnej koži jedinečnú šou Česko Slovensko má talent na JOJke!
Úspešná súťaž Česko Slovensko má talent sa vracia už s piatym ročníkom. Ak si myslíš, že patríš do Talentu, prihlás sa vyplnením formulára na www.csmatalent.tv  a príď na kasting! Predveď, aký talent sa v tebe ukrýva! Máš jedinečný hlas, neuveriteľné tanečné pohyby, alebo si výnimočný v hre na nejaký hudobný nástroj či v inom umení? Neváhaj a ukáž svoj talent svetu, zmeň svoj život a rob to, čo ťa naozaj baví!

Štvrtý ročník ČSMT ovládol Miro Sýkora: Jeho príbeh a talent dojal všetkých, vo finále dokázal napriek ťažkej konkurencii zvíťaziť. Spevák s veľkým príbehom, ktorý dokázal, že aj v komerčnej televíznej šou má priestor tak náročný žáner akým je opera. Miro Sýkora rozplakal divákov už v divadle, kde vyrozprával aj svoj neľahký osud. Ako malý prišiel o otca a pri odlúčení prežil veľký šok, po ktorom už neprehovorí bez toho, aby sa nezajakával. Miro Sýkora však neprišiel ovládnuť veľkú talentovú šou iba svojím príbehom. Jeho veľké srdce a hlavne veľký talent presvedčil väčšinu divákov Jojky a Primy, že práve on patrí na pódium Britain´s Got Talent!

Neváhajte a zaregistrujte sa na 
www.csmatalent.tv . Tešíme sa na vás!