Nová tvár ČSMT Lujza Garajová Schrameková: Takto som sa dostala k moderovaniu Talentu!

Ako to celé prebiehalo?

Šou Česko Slovensko má talent sa nezadržateľne blíži a už tento rok sa opäť objaví aj na obrazovkách JOJky. Môžete sa tak opäť tešiť na ďalšie skvelé talenty a čísla, z ktorých budete v nemom úžase. Talenty bude tentoraz hodnotiť štvorica v zložení Jaro Slávik, Diana Mórová, Jakub Prachař a Marta Jandová. Večermi plných skvelých vystúpení zas bude tento rok divákov predvádzať úplne nová moderátorská dvojica. Milana „Juniora“ Zimnýkovala a Marcela Forgáča nahradí mužsko-ženská dvojka v podobe skvelých hercov Lujzy Garajovej Schramekovej a Davida Gránského.

Pre oboch hercov ide pritom o jedinečný a nový zážitok, ktorý berú ako skvelú príležitosť. „Dostala som sa k tomu náhodou, ako ku všetkému v mojom živote. Zavolali mi, či nechcem byť moderátorkou Česko Slovensko má talent.  Ja som povedala, že ja nie som moderátorka. Na to mi povedali, že si to mám ísť vyskúšať, tak som povedala, že dobre,“ smeje sa Lujza, ktorá išla následne na skúšku s Davidom a tá dopadla veľmi dobre.

Naši - Lujza Garajová Schrameková Naši - Lujza Garajová Schrameková Zdroj: joj.sk

Sama sa pritom teší, ako to celé vypáli. Tímu, ktorý šou Česko Slovensko má talent robí už celé roky, však naplno dôveruje a nemá najmenšie pochybnosti. „Asi už vedia, do čoho idú. Samozrejme, sme pripravení aj na hejty a všetko možné. Baba moderátorka ešte v tejto šou nebola, dokonca kostymérka mi vravela, že ani nenašla, kde vo svete by bola moderátorka. Ideme teda urobiť taký československý pokus. Uvidíme, čo z toho bude,“ hovorí sympatická herečka, ktorá si prvýkrát v živote vyskúšala aj slúchadlá s odposluchom z réžie. „Chodili mi pokyny, čo sa mám spýtať, tak sme s Dávidom celkom improvizovali, vraj dosť vtipne. Dvadsať minút sa nám to darilo a či sa nám to bude dariť ja niekoľko mesiacov, to sa ešte uvidí,“ dodáva Lujza.