Lujza Garajová Schrameková ukázala rozkošného syna: Aha, ako sa na seba podobajú!

Skvelá herečka, stand-upistka a najnovšie aj moderátorka Lujza Garajová Schrameková pred mesiacom oslávila svoje 36. narodeniny. Diváci JOJky a široká verejnosť ju poznajú najmä od roku 2015, kedy sa objavila v seriáli Divoké kone ako bláznivá koniarka Mery.

Šou Česko Slovensko má talent vás minulý rok sprevádzala skvelá dvojica Lujza Garajová Schrameková a David Granský. Ich humor a vtip si získal mnoho fanúšikov. Ďalší ročník talentovej šou sa nezadržateľne blíži a už tento rok sa opäť objaví aj na obrazovkách JOJky. Môžete sa tak tešiť na ďalšie skvelé vystúpenia, z ktorých budete v nemom úžase.

Schrameková je však v súkromí starostlivou matkou dvoch detí, ktorým by zniesla aj modré z neba. Obetavá Lujza sa dokonca pred niekoľkými rokmi zbavila svojich krásnych hnedých kučeravých vlasov, a to len kvôli synovi. „Chcela som to vyskúšať oholiť si hlavu do hola. Jedného dňa to prišlo ako fajn nápad, keď sa dá ostrihať on, dám sa aj ja. Tak sme sa spoločne oholili strojčekom na 3 milimetre,“ spomína si Lujza na netradičnú príhodu spred pár rokov. Teraz herečka na sociálnej sieti uverejnila zaujímavú fotografiu jej syna. Viktor je už veľký chlapec a Lujza si uvedomila ako neskutočne rýchlo plynie čas. ,,Ale mi ten chlapec vyrástol, ani som sa nenazdala a už je zo mňa stará koza,“ zdôverila sa Lujza na Instagrame. Čo myslíte podobá sa Viktor na svoju slávnu mamu?

https://www.instagram.com/p/BvcBDVMgrsD/