Marta a Diana kričali od strachu: Tento wrestlingový bojovník s nimi poriadne zatočil!

Do Talentu sa prihlásil mongolský wrestlingový bojovník, ktorý svojou oborovskou silou všetkých poriadne prekvapil. Na pódium si zavolal aj Martu a Dianu, ktoré povozil na špeciálnom kolotoči.

V šou Česko Slovensko má talent sme videli veľa spevákov, tanečníkov, kúzelníkov či akrobatov, ktorí predviedli skvelý výkon. Teraz sa na pódium postavil wrestlingový bojovník Tulga, ktorý pricestoval až z Mongolska, aby pred našou porotou ukázal svoj výnimočný talent. Súťažiaci okamžite zaujal svojím nezvyčajným outfitom. ,,Je to tradičný mongolský bojovný kostým. Nevyrobil som ho ja, ale ušili mi ho v cirkuse. Toto sú tradičné topánky, ktoré mi vyrobila moja stará mama," vysvetľuje súťažiaci.

​Vystúpenie mongolského bojovníka porota okamžite ocenila. Tulga predvádzal zaujímavé akrobatické čísla s oborvským telefónnym stĺpom. Ako čerešničku na torte mal pre divákov pripravené ešte jedno prekvapenie. Zavolal na pódium Dianu Mórovú a Martu Jandovú, s ktorými vytvoril ľudský kolotoč. Viac vám prezradí priložené video. 

Sledujte šou Česko Slovensko má talent v sobotu o 20:35 hod. na JOJke!