Ohrozený život súťažiaceho v Talente: Z jeho čísla stuhla všetkým krv v žilách!

Aj dnes večer bude štúdio obľúbenej šou Česko Slovensko má talent plné nevšedných a dychberúcich čísel. A to doslova. Pri jednom z vystúpení chce súťažiaci na niekoľko minút zadržať dych, až mu napokon pôjde o život.

Porotcovia i diváci zostali z Christianovho čísla vydesení, báli sa totiž o jeho život Porotcovia i diváci zostali z Christianovho čísla vydesení, báli sa totiž o jeho život Zdroj: TV JOJ

​Šou Česko Slovensko má talent je plná zábavy, jedinečných vystúpení a emotívnych momentov. Občas až takých, že ide o život a v štúdiu všetkým tuhne krv v žilách. Toho svedkami budeme v dnešnej premiérovej epizóde Talentu. V jednom z vystúpení bude totiž ohrozený život súťažiaceho. Christian prišiel do našej šou s tým, že chce ukázať, že dokáže vydržať pod vodou celé štyri minúty. To však nie je zďaleka všetko. Nielenže bude mať hlavu zavretú v špeciálnej sklenenej kocke, ktorá sa postupne zaplaví vodou, ale popritom bude ešte aj spútaný putami a zámkami. Aby sa vyslobodil, musí postupne odomknúť hneď niekoľko takýchto prekážok. Napokon mu to však všetko trvá o čosi dlhšie, posledný zo zámkov nedokáže stále otvoriť, až sa napokon približuje k neuveriteľnému času šiestich minút. To už však všetkým v štúdiu začína tuhnúť krv v žilách a okamžite za ním chcú vybehnúť na pomoc. Boja sa totiž toho najhoršieho. Ako to celé dopadne uvidíte v šou Česko Slovensko má talent už dnes večer na JOJke!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:35 na JOJke!

Fenomenálne tanečné vystúpenie skupiny Fricska dance group z minulej epizódy. Pozrite si video: