Nečakané vyvrcholenie emotívneho príbehu lásky: Takto to dopadlo s Michalom z Talentu!

Spevák Michal Budoš prišiel do Talentu s vlastnou pesničkou, ktorú napísal pre svoju exfrajerku. Tá ho podľa jeho slov nechala preto, lebo ju sklamal. Mladého muža to veľmi mrzelo, a preto šiel doslova s kožou na trh. Padlo to na úrodnú pôdu?

Pred celým národom si sypal popol na hlavu a vyznal jej lásku. Vystúpenie speváka Michala Budoša bolo mimoriadne emotívne, pretože skladbu, ktorú sám zložil, venoval svojej milovanej expriateľke. Tú vraj sklamal a ich vzťah sa skončil. Práve prostredníctvom šou Česko Slovensko má talent jej chcel pred všetkými dokázať, že ho to naozaj mrzí a myslí to s ňou vážne. Jeho slová by dojali asi každú ženu a tak niet divu, že nežnejšia časť našej poroty bola z jeho vyznania úplne vedľa. Ja musím povedať, že mne keby niekto takto zaspieval, dám mu šancu. Ja by som sa vrátila!,“ povedala Diana Mórová so slzami na krajíčku. Nesmierne dojatá bola aj Marta Jandová, ktorá sympatického speváka pred kamerami dokonca tuho vyobjímala. Sme ľudia a robíme chyby. Dôležité je, niečo sa z tých chýb naučiť. Ja by som za ňou šla. Naozaj, s kyticou, plazila by som sa. Povedala by som, že viem, že som to pokašľala,“ radila mu tmavovláska.

Ako sa hovorí, ženy vedia, čo platí na iné ženy a azda aj tá najväčšia realistka je v kútiku duše romantická a krehká. Preto Michal poslúchol Martine rady a vybral sa za svojou priateľkou tak, ako mu to povedal. A prinieslo to svoje ovocie! Splnilo to svoj účel a odpustila mi. Spravil som to tak, ako mi poradila Marta Jandová. Dokonca som ju požiadal o ruku a sme zasnúbení. Najskôr bola trochu odmietavá. Ale ja som ju stále prosil… Keďže som sa zmenil, napokon povedala, že mi dá šancu. Povedala, že ma ľúbi, ale nahneval som ju,“ povedal spevák z Talentu pre joj.sk. Ako nám prezradil, zásnuby boli naozaj romantické a prebehli počas ich spoločného výletu na hrade Gýmeš. Nuž, zdá sa, že šťastné konce nie sú len v rozprávkach, ale aj v reálnom živote.

Snúbencom gratulujeme a želáme veľa šťastia a lásky!