Diana Mórová radikálne zmenila imidž: Aha, nový svieži účes ju poriadne omladil!

Obľúbená herečka a porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent bola dlhé roky verná jednému účesu. Dlhé blonďavé vlasy boli jej vizitkou a nikto si ju už nevedel predstaviť s iným imidžom. Po rokoch a však rozhodla pre zmenu a vyzerá naozaj perfektne!

Diana Mórová bez pochýb patrí k najžiarivejším hviezdam slovenského šoubiznisu. Dlhé roky je členkou Činohry Slovenského národného divadla, hrala v mnohých filmoch, účinkovala v seriáloch televízie JOJ a posledné roky si ju diváci obľúbili aj ako porotkyňu v šou Česko Slovensko má talent. Množstvo fanúšikov si získala svojím mimoriadnym nadaním, príjemným prejavom, ale aj vďaka výbornému výzoru.

Hoci tento rok oslávila okrúhle päťdesiate narodeniny, vyzerá naozaj perfektne. Pred časom na odovzdávaní cien OTO predviedla svoju výstavnú postavičku, sexi dekolt a mužom len padali sánky. Svoj mladistvý imidž najnovšie ešte znásobila radikálnou zmenou imidžu. Po rokoch vymenila blonďavý účes za sexi ryšavú farbu. O vynovených vlasoch informoval na svojom profile na sociálnej sieti Dianin dvorný kaderník Paviel Bendler. Nový farba Mórovej nesmierne svedčí a už na prvý pohľad ju poriadne omladzuje. Skvelá voľba, čo myslíte?

FOTO nájdete v galérii: