Umelecký talent majú v rodine: TAKTO dojala Martu Jandovú jej dcérka!

Speváčka Marta Jandová zverejnila dojemné prekvapenie, ktoré pre ňu k narodeninám pripravila 7-ročná dcéra Maruška.

Speváčka Marta Jandová, ktorá je už niekoľko rokov šťastne vydatá za gynekológa Miroslava Vernera, je mamičkou malej Marušky. V minulosti síce niekoľkokrát verejne vyhlásila, že by mala rada ešte ďalšie deti, pokojne vraj tri alebo dokonca štyri, pred pár rokmi však na sociálnej sieti verejne priznala, že sa im počať ďalšie bábätko stále nedarí ... "Nie som najmladšia a mám za manžela gynekológa, takže viem, ako to je," uviedla pre iDnes dcéra speváka Petra Jandu, frontmana kapely Olympic. Ako sa ale zdá, malá Marie, ktorá v júli bude mať osem rokov, jej to svojou láskou plne vynahrádza!

Marta Jandová na sociálnej sieti ukázala, čím ju Maruška dojala k slzám. "Tak hneď ráno tu plačem," priznala pri obrázku, ktorý pre ňu dcérka ako darček k narodeninám namaľovala. Speváčka totiž 13. apríla oslávila 47 rokov. Na obrázku je Jandová vyobrazená po boku svojho muža i dcérky a vyzerá ako kráľovná s korunou na hlave a v nádherných šatách - pretože presne tak ju dievčatko vidí.

 

Maruška jej dokonca na zadnej stránku napísala aj odkaz s roztomilými chybičkami, aké sa dieťaťu jej veku dajú ľahko odpustiť. "Milujem ťa, mami. Si najlepšia mama. Vždy ma rozesmeješ. Si krásna, mami. Si anjel, mami." A toho anjela jej aj nakreslila. Obrázok sa dočkal celej rady pochvalných komentárov a dojatých srdiečok nielen od fanúšikov, ale aj kolegýň z umeleckej branže. Celú záplavou emotikonov ju zahrnula napríklad herečka Markéta Hrubešová alebo speváčky Monika Absolonová s Darou Rolins.  Všetko to sú mimochodom tiež mamičky, a tak pocity Jandovej samy moc dobre poznajú ...