Marta Jandová ukázala fotku z detstva: Fíha, ten šibalský kukuč jej ostal aj po rokoch!

Sympatická speváčka a porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent oslávila v apríli 47. narodeniny, no pri pohľade na ňu to znie až neuveriteľne. Sexi tmavovláska pôsobí veľmi mladistvo, čo dokazuje aj fotka z detstva, ktorou sa fanúšikom pochválila. Šibalský detský kukuč jej totiž ostal aj po rokoch!

Obľúbená speváčka a porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent, Marta Jandová, je rockerka srdcom aj dušou. Niet preto divu, že sa preslávila najmä spievaním s nemeckou kapelou Die Happy, ktorú aj sama založila. Hoci k drsnému imidžu rockerky neodmysliteľne patrí chrapľavý hlas, čierna farba a tetovania, mimo javiska je Marta veľmi jemná, ženská, milá a ľudská. Svojím príjemným prejavom a nenúteným správaním, ako na pódiu, tak aj v reálnom živote, si získala množstvo fanúšikov, ktorí ju doslova zbožňujú.

Jej priaznivcom sa páči, že ani na sociálnych sieťach sa na nič nehrá a bez problémov sa pochváli snímkami bez mejkapu či vo vyťahaných teplákoch. Z času na čas ich poteší aj súkromnými zábermi s manželom Miroslavom Vernerom či s dcérkou Maruškou. Pred pár dňami, napríklad, zverejnila svoju fotku z detstva a všetci ostali v nemom úžase. Hoci Jandová v apríli oslávila 47. narodeniny, šibalský a hravý kukuč z čiernobielej snímky jej ostal dodnes. Nuž, takto vyzerá, ak má niekto dobé gény, čo poviete?