Jaro Slávik prezradil svoj recept na zvládanie stresu: Robte TOTO a nikto vás nevytočí!

Obávaný kat zo šou Česko Slovensko má talent žije veľmi aktívnym životom a v súkromí sa venujem hneď niekoľkým športom. Vďaka nim si udržiava dobrú postavu a sviežu myseľ. Na čistú hlavu podľa jeho slov pomáha najmä jedna konkrétna aktivita. Aká?

Jaro Slávik, ktorého poznáme predovšetkým ako porotcu zo šou Česko Slovensko má talent, má vo svojom živote množstvo aktivít. Keď nie je pred kamerami, je úspešným producentom, pred pandémiou robil aj DJ-a, no najmä veľa športuje. Okrem basketbalu, behu, boxu či crossfitu sa pár rokov venuje aj ashtanga jóge. Tá mu podľa jeho slov pomáha nielen s postavou, ale aj so stresom či s psychickou záťažou z práce. Keď sa každé ráno venuješ pol hodinu sebe a svojmu dychu, musíš byť úplne v pohode, keď potom ideš do roboty. Vtedy má všetko vyriešené v sebe, mier,“ vysvetlil Slávik, ktorý je spoluorganizátorom ManaStay yoga festivalu, ktorý sa uskutoční počas tohto víkendu, teda v dňoch od 19. do 20. júna, v jednom z bratislavských hotelov.

Pre záujemcov a návštevníkov je pripravených 20 vystavovateľov a množstvo stánkov, v ktorých si môžu zakúpiť rôzne ajurvédske výrobky, jógamatky, oblečenie, výživové doplnky či vitamínové vody. Prítomní budú aj skúsení lektori zo Slovenska a aj zo zahraničia a užiť si môžete aj relaxačnú hudbu či masáže. „Sú mi sympatickí tí organizátori a my sme ako agentúra tiež nič nerobili počas lockdownu. Navyše, jóga je jedna z ciet, po ktorej kráčam a zabávam sa na svojej nedokonalosti. Keď som videl, že to chcú robiť a mal som nejaké riešenie, tak sme to dali dokopy a spravili sme to,“ vysvetlil Jaro.

Jaro Slávik Jaro Slávik bol o ManaStay joga festivale porozprávať aj v štúdiu Novín o 12 Zdroj: archív J.S.

Je Jaro Slávik dokonalý jogín? Pozrite si video HORE!

Tagy: Jaro Slávik