Video Jasminy Alagič a maskéra Milana Švingála je hitom Instagramu: TOTO musíte vidieť!

Pre novú moderátorku obľúbenej šou Česko Slovensko má talent je typická dobrá nálada, široký úsmev, nesmierna spontánnosť a fakt, že sa neberie príliš vážne a vie si urobiť srandu sama zo seba. Dôkazom je aj video, ktoré natočila spolu so svojím kamarátom a maskérom Milanom Švingálom. Ich počin je doslova hitom Instagramu!

Najväčšou novinkou deviatej série šou Česko Slovensko má talent je zmena na moderátorskom poste. Po boku Davida Gránského totiž Lujzu Garajovú Schramekovú vystriedala 31- ročná Jasmina Alagič. Hoci prišla do šou ako nováčik, do zabehnutej partie okamžite zapadla a na pódiu či v zákulisí pôsobí tak, akoby tam bola odjakživa. Svoju zásluhu na tom majú nielen jej moderátorské zručnosti, ale aj nesmierna spontánnosť, energickosť a otvorenosť. Navyše, popri tom všetkom vždy výborne vyzerá.

Živým dôkazom Jasmininej bezprostrednosti je aj bláznivé video, ktorým sa fanúšikom pochválila na Instagrame a doslova z večera do rána sa stalo absolútnym hitom internetu. Okrem nej v takzvanom „reelse“ účinkuje aj umelecký maskér Milan Švingál, s ktorým má Jasmina skvelý profesionálny, ale aj kamarátsky vzťah už viac než tri roky. Video vzniklo v budove v bratislavskej Inchebe, kde sa Talent aktuálne nakrúca a rozhodne ho musíte vidieť!