Ako to ide Jasmine Alagič v Talente? Skúsený porotca Jaro Slávik to povedal narovinu!

Už onedlho sa na obrazovky JOJky dostane 9. séria obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. Do zohratej zostavy vstúpila ako moderátorský nováčik krásna Jasmina Alagič. Podarilo sa jej zapadnúť do partie a ako svoju novú úlohu zvláda? Svoj názor bez okolkov povedal obávaný kat z poroty!

Jaro Slávik je súčasťou šou Česko Slovensko má talent od jej samého začiatku. Po jeho boku sa za tie roky vystriedalo viacero porotcov a taktiež zažil niekoľko moderátorských dvojíc. Tou aktuálnou je sympatický David Gránský, ku ktorému nastúpila krásna a temperamentná Jasmina Alagič. Hoci je v šou nováčikom, do partie okamžite zapadla a od prvej chvíle sa zdalo, že je súčasťou tímu celú večnosť. Myslí si to aj skúsený porotca. Jasmina do tímu zapadla. Je cirkusantka a my sme v dosť cirkusovom nastavení, či už je to Kubo Prachař, Marta alebo ja. A ak ste videli predstavenie Skrotenie zlej ženy, tak aj Didi má v sebe niečo z pouličného cirkusantstva. To je taká povahová črta. Jasmina má v sebe balkánsku krv a je predsa Rytmusova žena! Zdieľame rovnaké názory - že nie sme úplne akademická časť zábavného priemyslu. Živelnosť, improvizácia a radosť sú nám bližšie ako perfekcionizmus. Talent - to je televízna reinkarnácia pouličného umenia, cirkusantstva, kaukliarstva, eskamotérstva,“ povedal Jaro Slávik v rozhovore pre Nový čas.

V novej sérii Talentu sa môžete tešiť na množstvo skvelých čísel, na ktorých podľa Slávika vidieť, že sme tu mali pandémiu a lockdown. Keďže sa nakrúca po 15-mesačnom lockdowne, ľudia sú mimoriadne hladní po pódiu. Teda všetci tí umelci, ktorí nemali priestor, sa dnes tešia príležitosti, že môžu byť na pódiu a vystupovať. Takže máme pozitívne vibrácie. A leitmotívom tohtoročného talentu je, že čokoľvek, čo robíš, keď robíš s úsmevom, tak to už robíš milionkrát lepšie. To znamená, že úsmev je dôležitý, treba sa tešiť. Divákom prezradím, že vďaka lockdownu, vďaka konkurzu Cirque de Soleil, vďaka zavretým kasínam v Las Vegas sa nám tento rok prihlásilo aj viacero umelcov, predstaviteľov nového cirkusu, s naozaj ohromnými a nikdy predtým v televízii nevidenými číslami. Pri niektorých z nich išlo o život. Doslova,“ dodal.

Sledujte 9. ročník obľúbenej šou Česko Slovensko má talent už od 8. septembra na JOJke!