Jasmina Alagič o novej sérii Talentu: Slová plné vďaky a TOTO ešte nikdy nezažila!

Štart 9. ročníka obľúbenej šou Česko Slovensko má talent sa nezadržateľne blíži a vy už onedlho uvidíte to, na čom sme pre vás pracovali dlhé mesiace. Malú ochutnávku už mala možnosť vidieť aj nová moderátorka Jasmina Alagič, ktorá o svojich pocitoch z prvých záberov otvorene prehovorila na sociálnych sieťach!

Energická moderátorka Jasmina Alagič vstúpila do 9. ročníka šou Česko Slovensko má talent ako úplný nováčik. Celý projekt bol pre ňu po pracovnej stránke veľkou novinkou, no už po pár minútach pôsobila „na pľaci“ tak, akoby sa tam narodila. Do Talentu vďaka svojmu vrodenému temperamentu okamžite zapadla a s ostrieľaným Davidom Gránským tak tvorili dokonalý tandem. Myslí si to aj skúsený porotca Jaro Slávik, ktorý pri jej mene nešetril superlatívmi. „Jasmina do tímu zapadla. Je cirkusantka a my sme v dosť cirkusovom nastavení, či už je to Kubo Prachař, Marta alebo ja. A ak ste videli predstavenie Skrotenie zlej ženy, tak aj Didi má v sebe niečo z pouličného cirkusantstva. To je taká povahová črta. Jasmina má v sebe balkánsku krv a je predsa Rytmusova žena! Zdieľame rovnaké názory - že nie sme úplne akademická časť zábavného priemyslu. Živelnosť, improvizácia a radosť sú nám bližšie ako perfekcionizmus. Talent - to je televízna reinkarnácia pouličného umenia, cirkusantstva, kaukliarstva, eskamotérstva,“ povedal Jaro Slávik v rozhovore pre Nový čas.

Z moderovania Talentu je nadšená aj samotná Jasmina, ktorá o tejto pracovnej príležitosti vždy hovorí s veľkou radosťou a zápalom. Iné to nebolo ani vo chvíli, keď si pozrela malú ochutnávku z toho, čo sa na televízne obrazovky dostane už 8. septembra. Práve naopak. Jasmina si na Instagrame vyliala srdce a zábery z 9. série vychválila do nebies. Z toho, čo som včera v noci mala možnosť vidieť, sa ešte stále neviem spamätať. Režisér Jeffo Minařík mi poslal malinkú ochutnávku toho, čo sa na všetkých divákov Česko Slovensko má talent chystá a ja prežívam naozaj obrovskú radosť a vďaku za to, že som mohla byť súčasťou niečoho tak obrovského a krásneho, ako je plnenie si snov. Sľubujem, že ani trošku nepreháňam, keď poviem, že veľakrát nebudete veriť tomu, čo vidíte a, že uvidíte aj to, čo ste v živote nevideli. Na vlastnej koži som zažila veci, ktoré jednoducho nevysvetlím! Z celého srdca verím, že každý večer, keď si pustíte Talent, vypnete od vašich každodenných starostí a možno (a to by bolo fakt krásne) vás tento program nakopne k tomu, že nikdy nie je neskoro splniť si aj ten váš sen,“ napísala Jasmina.

Sledujte 9. sériu šou Česko Slovensko má talent už od 8. septembra na JOJke!