Živý Hulk v Talente: Neuveríte, čo všetko zje za jeden deň chlap, ktorý odniesol na rukách celú porotu!

Tento rok je šou Česko Slovensko má talent plná akrobatov, ale aj silákov! Do Talentu zavítal živý Hulk, ktorý nie len že na jeden šup odniesol práčku, chladničku či prevrátil 450 kilovú pneumatiku, ale dokonca zvládol na vlastných rukách odniesť celú porotu na kovovej konštrukcii. A ani sa pri tom nezapotil! Aký je život po boku siláka a akú šou vie ponúknuť divákom?


Ako Strongman funguje už šesť rokov a jeho maximom vo váhach je otočenie pneumatiky, ktorá mala neuveriteľných 850 kilogramov. Ako ale sám hovorí, je to veľmi individuálne. Zdeněk predviedol v Talente skutočne pestrú šou a okrem toho, že práčku, sporák a chladničku odniesol s takou ľahkosťou, akoby to bola prázdna kartónová škatuľa, sa neváhal pustiť ani do prenášania našej kompletnej poroty, na kovovej konštrukcii. Tí mali spolu niečo cez 400 kilogramov. Čím sa ale jeho vystúpenie líši od iných silákov, strongmanov?„Ja si sám zo seba dokážem urobiť srandu. Milujem ľudí, myslím si, že sa snažím o nejakú interakciu, roztlieskavam si publikum. V tom si myslím, že som iný. S tou šou, ktorú dokážem urobiť si myslím, že som jediný asi. Mám rád ľudí a to je základ. Keď je publikum ticho, tak som ja ticho a keď som ticho tak ma to nebaví,“ opísal svoj talent Zdeněk.

​Keďže ho do Talentu prišla podporiť aj jeho milovaná manželka, na ktorej bolo od prvého momentu vidieť, že ho maximálne podporuje a obdivuje, neváhali sme sa jej opýtať, koľko a čo taký silák počas jedného dňa zje. Navyše, sympatická mamička má doma ešte aj dvoch synov, ktorí tak dopĺňajú chlapskú posilu u Vávrovcov. „Zdenek zje veľmi veľa mäsa za deň. Trištvrte kila mäsa nie je problém a k tomu máme ešte ešte dvoch synov a je to ešte akoby trikrát. Zmenilo to náš život veľmi. Dosť sa tomu prispôsobujeme. Jazdíme aj s deťmi ho podporovať,“ prezradila detaily zo Zdenkovho jedálnička jeho manželka.

Vystúpenie Zdenka Vávru v Talente: 

Na otázku, či sa ich ratolesti plánujú vydať rovnakou cestou, ako Zdeněk majú jasnú odpoveď.„Máme dvanásťročného a sedemročného syna. Toho dvanásťročného to až tak neberie.Ten mladší, sedemročný, ten sa v otcovi veľmi vidí. Ten už má dokonca aj svoj malý loglift a trénuje a asi pôjde tým smerom a bude sa zrejme chcieť podobať ockovi,“ dodala pani Vávrová. Tá musí nie len zabezpečiť, aby boli jej chlapi- siláci, doma vždy sýti, ale sa aj občas strachuje a musí si na svojho manžela dávať pozor. Zdvíhanie ťažkých váh môže byť skutočne nebezpečné. „Je to najmä o strečingu. Zraniť sa môžete pri hocijakom pohybe. K tým váham sa ale treba prepracovať postupne,“ upozorňuje na detaily Zdeněk Vávra. „Ja sa o manžela bojím veľmi. Ja za ním chodím celý závod či sa náhodou nezranil. Vždy som rada keď dozávodí a je v pohode,“ dodala Zdenkova manželka.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent v sobotu o 20:35 na JOJke!