Famózna Miss Petty prezradila detaily svojej premeny na Drag Queen! Chodí takto aj v bežný deň?

Drag queen s vlastnou hudbou sa len tak nevidí! Miss Petty predviedla netradičnú šou a porota s divákmi ostala v nemom úžase! Čo ste o Miss Petty nevedeli?

Drag queen je charakteristická ohromným kostýmom, ale aj farebným a výrazným líčením. Niektoré drag queen spievajú skladby iných speváčok, no Miss Petty predviedla šou s vlastnou pesničkou a choreografiou. Publikum aj porotu roztancovala a jej číslo sa stalo nezabudnuteľným! Líči sa takto výrazne aj počas bežných dní? A robí si vôbec takéto líčenie sama? „Ja ten makeup milujem a je to jedna z tých vecí, ktoré ma na tom dragu bavia najviac. Takže si ho robím sám,“ prezradila Miss Petty na svoje makeup dielo, ktoré predviedla aj počas vystúpenia v Talente.

Ak by ste si ale mysleli, že ju stretnete takto nalíčenú v meste aj počas bežného dňa, boli by ste na omyle. „V bežný deň sa tak nelíčim, pretože som človek, ktorý absolútne nestíha nikdy nič, takže vynahradiť si ráno pol hodiny na to, aby som si urobil makeup je pre mňa absolútne nepredstaviteľné. Mne na verejnosti vôbec nevadí byť videný v tomto smere. Napríklad tieto nechty, čo mám na sebe, sú gélové, takže to znamená, že ja s nimi chodím do práce aj z práce, takže v tom metre niektorí ľudia na to reagujú, ale mne to nevadí. Niekedy mám dni, kedy nechcem byť až tak viditeľný, pretože každý má občas takúto náladu,“ dodala Miss Petty. Viac o tom, aký odkaz má pre fanúšikov tohto štýlu, ale aj omnoho viac, sa dozviete v rozhovore vo videu HORE!

Vystúpenie Miss Petty si môžete pozrieť v nasledujúcom videu: 

​Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú sobotu o 20:35 na JOJke!