Famózna šou, za ktorou sú kilá črepín: Koľko fliaš už rozbili sexi barmani z Talentu?

V najnovšej časti šou Česko Slovensko má talent sa pred porotu i divákov postavili sexi barmani, ktorí na pódiu predviedli naozaj dychberúce predstavenie. Ich vystúpenie však nevzniklo samé od seba. Mladí muži si ho museli poctivo natrénovať a to ich stálo nielen množstvo driny a litre potu, ale aj kilá črepín!

Barmani, ktorí si hovoria Flair Duo, v Talente očarili nielen porotu, ale i divákov. Ich nadupaná šou plná skvelých drinkov, žonglovania s ohňom a trikov s fľašami bola naozaj nezabudnuteľná. O to prekvapujúcejšie je, že sympatickí fešáci si barmanskými šou nezarábajú na svoje živobytie. Hoci počas víkendov žiaria na pódiach súťaží či eventov, cez týždeň sa obaja venujú občianskym povolaniam v úplne iných oblastiach.

Ako nám prezradili, aj vo svete miešaných drinkov sa striedajú „módne trendy“. Kým aktuálne je najmä v letnej sezóne populárny pomarančový Spritz, v zime ľudia najčastejšie siahajú po drinku Old Fashioned. Aj samotní Flair Duo na barmanské súťaže vytvárajú svoje vlastné nové receptúry a drinky, ktorými sa snažia preraziť a získať si porotu. Pri výbere ingrediencií sa orientujú podľa sezóny. V lete využívajú, pochopiteľne, sviežejšie chute, v zime zas preferujú miešanie výraznejších a ťažších chutí.

​Okrem originality a chute sa však na súťažiach hodnotia aj triky počas šou ako takej, takže si ich musia poriadne natrénovať. Nuž, a to je poriadna fuška. Hneď dvakrát. Prvý raz pri trénovaní a druhý raz pri upratovaní črepín. „Rozbili sme asi milión fliaš, strašne veľa. Pri tom tréningu to ide...človek sa aj snaží ísť cez svoje hranice, vymýšľa nové triky, takže pri tom tréningu padá veľa fliaš. Ale vo väčšine sú už prázdne, pretože pri tréningu trénujeme s prázdnymi fľašami. Na šou a súťažiach musia byť aspoň z časti plné,“ dodali so smiechom.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú sobotu o 20:35 na JOJke!