Porotcom dnes pôjde doslova o život: Nebezpečnejšie číslo v Česko Slovensko má talent ste ešte nevideli!

Do šou Česko Slovensko má talent tento rok zavítali aj súťažiaci so strach naháňajúcimi vystúpeniami. Nebude tomu inak ani v dnešnej epizóde. O život pôjde dokonca porote!

Pár, ktorý predvedie v talentovej súťaži dychberúce vystúpenie, pracuje s náčiním, ku ktorému sa človek radšej bežne nepriblíži. To by však nebola naša porota, keby sa nenechala do ich šou napokon zapojiť. "Je to hravá dvojica," zaznie z Jakubových úst. Nie len hravá, ale aj zohratá, lebo bez toho by ich vystúpenie skutočne mohlo stáť niekoho život. Diana si neodpustí niekoľko poriadne vydesených slov a nebude jediná, problém neprižmúriť oko bude mať aj Jasmina Alagič, ktorá bude všetko sledovať z bočného výhľadu na hľadisko, pri ktorom uvidí aj to, čo porota neuvidí, o to viac nebude skrývať strach z vystúpenia z dnešnej dvojice!  

Poriadne zohratá dvojica svoj talent predvedie s veľkou noblesou, no stále pôjde o jednu z najnebezpečnejších šou, akú môžete tento rok v Česko Slovensko má talent vidieť, a preto si ju určite nenechajte ujsť. V Zálohe je stále Zlatý buzzer. Dostane ho práve toto vystúpenie?

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:35 na JOJke!