Najlepšie číslo tohtoročného Talentu? Famózne vystúpenie porotu totálne odrovná!

Šou Česko Slovensko má talent vám rozhodne spríjemní sobotňajší večer bravúrnymi výkonmi súťažiacich. Jedno z nich bude dokonca tak famózne, že našu porotu postaví na nohy. Skvelé emócie, zábava a množstvo talentov! Toto všetko a ešte omnoho viac, na vás čaká už dnes večer!

Veľkolepá ale aj ohromná. Aj takáto bude dnešná časť obľúbenej šou. Pripravené sú pre vás perfektné spevácke čísla, ale aj čísla, pri ktorých doslova zatajíte dych. Jedno špeciálne postaví našu porotu na nohy! Veru áno, aj takáto je šou Česko Slovensko má talent. Plná neuveriteľných vystúpení a silných emócií.

Nádherné kostýmy, dramatická hudba a perfektný výkon. Účinkujúci prídu s nápaditým príbehom, z ktorého naša porota doslova stratí dych. Neuveriteľný talent spôsobí hotový ošiaľ a vy sa máte rozhodne na čo tešiť. Famózne vystúpenie dojme Dianu Mórovú, ktorá bude mať slzy na krajíčku. „Kostýmy úžasné, nápadité, výborné líčenie. Ja by som vám určite dala zlatý buzzer, mne až vyhŕkli slzy. Boli ste absolútne fantastický,“ neskrývala slzy Diana. Dojatá a ohromená bude aj Marta Jandová, ktorá bude mať rovnako, ako všetci, zimomriavky. „Vy ste prišli a urobili ste taký tlak, že sa mi urobila husia koža a bola mi z toho zima. Ste skvelí, ďakujem,“ povedala s úžasom Marta. Porota označí túto fantastickú šou, ako najlepšiu v tomto ročníku! Toto číslo bude mať jednoducho všetko, čo by dobré číslo hodné postupu malo mať! Určite si ho nenechajte ujsť a zabavte sa počas sobotňajšieho večera spolu s televíziou JOJ!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:35 na JOJke!