Finále Talentu bude veľkolepé: V nadupanej šou na vás čakajú dychberúce výkony a famózne vystúpenia!

Veľkolepé finále aktuálneho ročníka obľúbenej šou Česko Slovensko má talent je tu už dnes večer a predstavia sa vám v ňom ôsmi fantastickí finalisti, ktorých výkony boli často až neuveriteľné! Pripravené sú pre vás famózne čísla a my vám garantujeme, že zo seba vydajú maximum!

Šou Česko Slovensko má talent nás sprevádzala celou jesennou vysielacou štruktúrou a teraz, na jej sklonku sa blíži k svojmu koncu. Už dnes večer nás čaká veľkolepé finále, ktoré bude plné nadupaných čísel od ôsmich finalistov. Tešiť sa môžete na dychberúce výkony, na úžasnú a krásnu scénu, na našich skvelých porotcov, no a samozrejme aj na našich moderátorov!


A teda, na aké čísla sa môžete tešiť už dnes večer? V tohtoročnom finále nebudú samozrejme chýbať fantastické spevácke čísla. Jednou z finálových speváčok je Dominika Titková, ktorá získala za svoje emotívne spevácke číslo zlatý bzučiak. Perfektné vystúpenie ale určite predvedie aj česká Billie Eilish, Denisa Bombíková. K speváckym vystúpeniam sa pridá aj dvojica Romstar Vyškov, ktorá svojim vystúpením roztancovala celú porotu aj Inchebu! No ale aké by to bolo finále bez akrobatických čísel? A tých bolo v Talente tento rok požehnane! Vo finále sa predvedú neuveriteľní akrobati, konkrétne Remi Martin, ktorý divákov ohúril neskutočnou šou, v rámci ktorej ukázal, ako perfektne ovláda každý jeden sval na svojom tele. Za svoje vystúpenie získal zlatý buzzer. Pripravené je aj sexi akrobatické zoskupenie, Messoudi Brothers, s ktorými si trochu gymnastiky skúsila počas kastingu aj naša Diana Mórová. Vo finále nebudú chýbať ani tanečné čísla, a to konkrétne famózna skupina Diamonds či Noro Grofčík. Obe vystúpenia boli taktiež ocenené zlatým bzučiakom. Dych vám určite vezme aj skvelá a talentovaná Martina Výbohová, ktorej venoval zlatý buzzer Jaro Slávik. Famózna huslistka vám určite svojim číslom spôsobí zimomriavky. Takže, ako vidíte, máte sa rozhodne na čo tešiť! Nezmeškajte fantastické a veľkolepé finále šou Česko Slovensko má Talent!

Sledujte veľké finále šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:35 na JOJke!