Prečo akrobati Katya a Nikita v Talente ani tento rok nesúťažia? TOTO je skutočný dôvod!

Šikovní akrobati v ôsmej sérii šou Česko Slovensko má talent dostali za svoj výkon zlatý buzzer, no napriek tomu vo finále nevystupovali. Katya mala počas skúšky úraz a tak radšej nič neriskovali. Bola im však prisľúbená účasť vo finále nasledujúceho ročníka a tak viacerých fanúšikov šou zaujíma, prečo sa teda medzi súťažiacimi neobjavili. Vieme, čo je dôvodom!

V ôsmom ročníku šou Česko Slovensko má talent dostali zlatý buzzer od Marty Jandovej neskutočne nadaní akrobati Katya a Nikita. Napriek tomu vo finále nevystupovali, pretože dievčatko malo na skúške úraz. Hoci bolo v poriadku, vystupovanie by bolo riskantné a tak sa na finále nepredviedli. Počas vysielania sa však postavili na pódium pred celé Slovensko a od divákov v sále si vyslúžili obrovský potlesk. Porota sa vtedy rozhodla, že malí akrobati automaticky postupujú do finále ďalšieho Talentu.

A hoci sa v sobotu 11. decembra realizuje finále už deviatej série Talentu, aj tak sa medzi súťažiach nepostavili. Viacerých divákov zaujímalo, z akého dôvodu nebudú súťažiť, keď im účasť vo finále bola sľúbená. V úvode veľkého finále sme sa dozvedeli, čo je dôvodom. A pandémia ním nie je. Je to veľmi smutný príbeh, pretože, keď tu spadli, tak sa rozpadli. Nie doslovne, ale rozpadli sa ako duo. Už nevystupujú...už by som o tom nechcel hovoriť, je to smutný príbeh,“ vysvetlil počas finále porotca Jaro Slávik.