Marta Jandová nie je fajnová: Trúfli by ste si počas letnej dovolenky na podobné aktivity?

Milovníčka ďalekých krajín, ale aj svojej rodnej krajiny. Marta Jandová si v lete dopriava zaslúžený oddych od povinností v kruhu svojich najbližších. A ukázala, že k oddychu nepotrebuje žiadny luxus!

Marta neraz na svojich sociálnych sieťach ukazuje, že nemá problém spať ani v stane. Na začiatku júla zavítala česká speváčka a porotkyňa šou Česko Slovensko má talent na horskú turistiku na Krkonoše. "Náš prvý deň na horách. Ušli sme skoro 22 km, mám zodraná pätu," napísala vtedy na svoj Instagram a pridala snímku, na ktorej s manželom popíjajú zaslúžené pivko po túre. O pár dni na to Marta pridala fotografiu, na ktorej vyzerá, že celú dovolenku balí. Jednoducho si sadla na lyžicu bagra. A to všetko stihla Marta Jandová medzi nakrúcaním nových častí ČSMT!

O niekoľko dní na to ukázala, že vôbec nie je fajnová, práve naopak, na kúpanie jej stačí rybník za domom. Vzala tam na malej loďke svoju dcérku a celé psie osadenstvo. O niekoľko dní sa už s rodinou vybrala kempovať neďaleko mesta Králové nad Labem. Odtiaľ sa podelila o zábery zvierat z miestnej kontaktnej ZOO. "Tak pijeme čajíky, hráme dosky a dýchame. A spanie v daždi je super," našla Marta pozitívum na tom, že im nevyšlo počasie na sto percent!