Poznáme mená ďalších špeciálnych porotcov 10. ročníka ČSMT: Aha, na koho sa môžete tešiť!

Obľúbená talentová šou sa na obrazovky TV JOJ vráti už túto jeseň so svojou desiatou sériou. Ide o jubilejný ročník, a preto sme si pre vás pripravili niekoľko prekvapení. Jedným z nich bude aj špeciálny porotca v niekoľkých epizódach!

Šou Česko Slovensko má talent je neodmysliteľnou súčasťou vysielania televízie JOJ. Porotu a divákov bavia ľudia s rôznym talentom už desať rokov. V porote môžete vidieť aj tento rok stálicu v zložení - Marta Jandová, Diana Mórová, Jaro Slávik a Jakub Prachař - a obľúbenú Jasminu Alagič a Davida Gránskeho ako moderátorské duo!

Tento rok sme si pre vás pripravili prekvapenie v podobe hosťujúceho porotcu v niekoľkých epizódach. Prednedávnom sme odhalili meno prvého zo špeciálnych porotcov. Stal sa ním Patrik "Rytmus" Vrbovský, manžel moderátorky šou Jasminy Alagič. Ďalšími dvomi porotcami budú v desiatom ročníku šou Česko Slovensko má talent aj zabávač Marián Čekovský a skvelá česká herečka Eva Holubová. Eva Holubová, známa z legendárnych Pelíšiek, Pupenda alebo Líbaš ako Búh, zaskakovala za Martu Jandovú, ktorá musela odcestovať kvôli pracovným povinnostiam. Čeky zase nahradil nachvíľu Dianu Mórovú! 

Zdroj: TV JOJ

Marián Čekovský, známy zabávač z JOJkárskeho Inkognita, prezradil, že sa na úlohu porotcu dôsledne pripravoval. "Myslím si, že budem spravodlivý porotca. Hlavne budem reagovať na všetko, čo vidím, v dobrom aj v zlom. Veľmi sa teším na všetkých česko-slovenských aj svetových súťažiacich. Pevne verím, že ma vystúpenia prekvapia, až tak, že o nich budem hovoriť mojim kamarátom, akí talentovaní sme," nadchýnal sa Čeky pred tým, ako si sadol na porotcovské kreslo!

Zdroj: TV JOJ

Na Česko Slovensko má talent sa môžete tešiť už na začiatku septembra!