Nie je to len talent, ale aj fascinujúce kostýmy: Natasha Korotkina nimi oslňuje celý svet!

Nie je to len o šou, ale aj kostýmoch, ktoré dokážu vzbudiť u poroty a divákov záujem o súťažiaceho. Natasha Korotkina previedla skvelé vystúpenie, no bez debaty ste si všimli aj jej rafinovaný kostým!

Pochádza z Ukrajiny, no vystupuje po celom svete. Natasha Korotkina je hviezda brušného tanca. Zrak z nej nespustil nie len mužský divák a porotca, ale ani ženská časť našej šou. To, čo robila so svojím telo, nedokáže len tak niekto. Všetky jej vystúpenia dopĺňajú dokonale premyslené outfity, šperky, výrazné líčenie, no aj okrem toho je Natasha bez debaty krásna žena! 

Raz sa ukáže odetá do zlata, inokedy ako morská panna. V desiatom ročníku šou Česko Slovensko má talent sa predviedla v kostýme, ktorý sama nazvala ako "fialové nebo". "Moje kostýmy sú o mojej fantázií," prezradila pre joj.sk. Množstvo ľudí sa pravdepodobne zamyslí nad tým, či nie je ťažké mať na sebe takýto kostým a pritom tancovať. "Nevyzerá to len ťažko, ale je to ťažké a je ťažké sa hýbať," povedala nám počas nakrúcania šou!

 

Šou Česko Slovensko má talent môžete sledovať na JOJke každú nedeľu o 20:35 alebo v archíve na JOJ PLAY