Júlia Masnicová prezradila, koľko váži akordeón: Klobúk dole, že ho zvláda sama nosiť!

Krásna a mega talentovaná. To ukázala Júlia Masnicová z Kysúc už počas vystúpenia v Česko Slovensko má talent. V rozhovore nám prezradila o svojej vášni k hudbe oveľa viac!

"Spievam od roku a pol a na akordeóne hrám od šiestich-siedmych rokov," prezradila nám v rozhovore mladá muzikantka. Ako sa k hre na nezvyčajný nástroj dostala? "Moja mamina hrá na akordeóne, dedko naň hral, preto aj mňa naň dali. Zo začiatku som naň nechcela hrať, až neskôr som si našla k nemu cestu," povedala pre joj.sk. Už na pohľad vyzerá byť nástroj veľmi ťažký, čo priznáva aj Júlia. "Má trinásť a pol kilogramov. Je to dosť. Keď hrám, tak väčšinou sedím. Keď ho potrebujem prenášať, používam kufor na kolieskach," ozrejmila Júlia! 

Zdroj: TV JOJ

Často sa hovorí o tom, že o klasickú či folklórnu hudbu už mladá generácia nejaví taký záujem, Júlia to však vidí inak. "Čo ja hrám, to je mix všetkého - folklórna, balkánska, židovská - ak by sme hovorili o klasickej hudbe, je o to záujem," ozrejmila, že o podobnú hudbu opäť v zrastá záujem aj u jej rovesníkov! 

Pozrite si znovu úžasné vystúpenie Júlie Masnicovej v Česko Slovensko má talent! 

Sledujte Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:35 na JOJke!