Diana Mórová boduje v Talente dokonalými outfitmi: TOTO je ale podľa nej hotové módne peklo!

Diana Mórová patrí k stáliciam Talentu a v každom ročníku predvedie vždy dokonalé stylingy. Tento jubilejný, desiaty ročník, nebude výnimkou. Obľúbená herečka a porotkyňa sa opäť predvedie v nádherných outfitoch. Aký má ale názor na aktuálnu módu vo svojom súkromí?

K veľkolepej šou, akou Talent rozhodne je, patria aj veľkolepé stylingy, ktoré vám divákom, často vezmú dych. Naša porota je vždy perfektne upravená, no pomyselnú prezývku ozdoby porotcovského stola nesú rozhodne Diana Mórová a Marta Jandová. V rozhovore sme tak zisťovali, ako na seba v rôznych stylingoch navzájom v porote reagujú. „Ich poteší veľmi, keď my sa upravíme a nám sa zase páči, keď oni sú tam v tých sakách, a to vymizlo napríklad. Tie saká vymizli a pritom, keď si muž dá sako, tak to pôsobí tak mužne. Škoda, že už táto móda vymizla,“ prezradila Nám v rozhovore Diana Mórová.

Herečka nám taktiež opísala, ako vníma aktuálnu módu nie len v uliciach, ale napríklad aj v divadle, v ktorom hráva. Predsa len, diváci, ktorí navštevujú predstavenia, by mali aj v dnešnej dobe dodržiavať určitý dress code. Herečka si myslí, že sa v našej spoločnosti občas zabúda na eleganciu aj počas bežného dňa. „Prečo sú plesy? A prečo sa tie ženy niektoré obliekajú na tie plesy, ja netvrdím, že ako torty, pretože oni všetko, čo nestihli za celý rok, tak chcú byť ženské, chcú tak krásne vyzerať a chcú byť presne tie princezné. A keby bolo tých príležitostí viac, tak tie ženy si nedajú všetko tak naraz,“ dodala v rozhovore. Viac o tom, aký módny kúsok je pre ňu absolútnym módnym peklom sa dozviete vo videu HORE!

ČSMT 10 - porota Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť obľúbenú šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:35 na JOJke!