Strach aj zimomriavky! Šokujúce číslo odrovná Jakuba Prachařa: Zlatý buzzer ako vyšitý!

Jubilejný, desiaty ročník obľúbenej talentovej šou so sebou prináša množstvo prekvapení. Kým v uplynulých epizódach ste videli zamaskovaného Rytmusa, ktorý neskôr zasadol aj do poroty, aj dnes večer sa môžete tešiť na fantastického hudobníka Mariána Čekovského. V porote zastúpi Dianu Mórovú. Večerná epizóda Talentu prinesie veľkolepé číslo, ktorého výsledkom bude Zlatý buzzer! Aké číslo dostane porotu?

Jubilejný, desiaty ročník prináša čísla, ktoré vám často vezmú dych a spôsobia zimomriavky. Je plný prekvapení a každý si v ňom nájde to svoje. Dnešná epizóda nebude výnimkou. Pripravené sú výkony fantastických a talentovaných ľudí, z ktorých jedno číslo bude tak perfektné, že sa porote nebude dať inak a stlačia Zlatý buzzer.

ČSMT 10 - porota Zdroj: TV JOJ

„Ja musím povedať, že mňa, ako ženu veľmi zaujímajú emócie a toto bola pre mňa krásna zábava,“ povie na tento výkon Marta Jandová, ktorá počas neho občas aj zatají dych. „Zahraničných čísle tu tento rok bolo veľa a musím povedať, že vy sa im ako jedny z mála vyrovnávate,“ zhodnotí Jakub Prachař. Bude to práve on, kto spolu s Mariánom Čekovským stlačí Zlatý buzzer a pošle tak toto číslo rovno do finále. Máte sa rozhodne na čo tešiť! Ktoré číslo poputuje rovno do finále? Nenechajte si ujsť už dnes večer na JOJke!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:35 na JOJke!