Svojrázny súťažiaci porotu šokuje a absolútne jej vyrazí dych: Čo je, preboha, TOTO?

V šou Česko Slovensko má talent sme už zažili a videli naozaj všeličo. Speváci, tanečníci, komici, kúzelníci, akrobati, maliari, ale aj umelci s extrémnymi číslami. No, jednotliví súťažiaci nás každý rok dokážu presvedčiť o tom, že sme ešte všetko zďaleka nevideli. Vystúpenie v dnešnej časti bude toho živým dôkazom!

Jubilejný 10. ročník šou Česko Slovensko má talent sa prehupol do svojej druhej polovice a my sa týždeň čo týždeň dívame na množstvo naozaj pozoruhodných talentov. Tie vedia očariť nielen porotu, ale aj divákov v sále. A my sme presvedčení o tom, že aj divákov pri televíznych obrazovkách.

V dnešnej časti však uvidíme vystúpenie, ktoré ani tak neočarí, ako vyrazí dych absolútne všetkým. Na pódium sa totiž postaví súťažiaci s naozaj svojráznym číslom. Porota sa bude na výkon tohto človeka neveriacky pozerať a popri tom sa všetci budú pýtať: čo je, preboha, toto? Smiech, prekvapenie i totálny šok. Emócie sa budú pri vystúpení naozaj striedať a na záver všetci ostanú bez slov. O aký typ talentu pôjde? Čo také predvedie dotyčný súťažiaci?



Sledujte obľúbenú šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:35 na JOJke!