Muž, ktorý sa vyzliekol pred porotou Talentu úplne donaha: Rád hovorí o svojich fetišoch!

Zatancoval, vyzliekol sa a všetkých šokoval! Yuri Tolochko prišiel do Talentu so svojou ženou, bábikou Lunou a divákom sa tak naskytol nevídaný pohľad. Čo nám o sebe prezradil muž, ktorý na pódiu ukázal doslova všetko?

Yuri Tolochko a jeho bábika Luna, ktorú nám predstavil ako svoju manželku, nemá skutočne žiadne zábrany, čo dokázal aj počas svojho vystúpenia v Talente. Ako sám priznal, vzťah so silikónovými pannami má už dlho. So svojou prvou bábikou sa rozviedol a svoje šťastie našiel pri Lune, s ktorou prišiel do Talentu. Sám o sebe tvrdí, že je objektofil, a teda človek, ktorý je zameraný na neživé objekty, ku ktorým má citový vzťah. Yuri Tolochko má skrátka rád neobvyklé a surrealistické veci.

Svoju Lunu nám Yuri aj patrične predstavil. „Sme spolu 2 roky, možno viac. Ona je z Hong Kongu, teda z Ázie. Je veľmi pekná a teraz k nej mám citové väzby. Nie sme spolu len kvôli sexu,“ povedal v rozhovore. Yuri sa o svoju manželku patrične stará a ako sám prezradil, robí to veľmi rád. „Áno robím to veľmi rád. Rád jej vyberám šaty. Má nezvyčajné krivky, tak napríklad aj tieto šaty boli vyrobené špeciálne pre ňu. Nenakupujem v obchode. Ďalej mám rád, keď je vedľa mňa. Napríklad keď jem alebo čítam,“ dodal.

Yuri Tolochko nemá problém napríklad ani s nahotou a na verejnosti sa cíti vždy komfortne. „Nie, nie je to žiaden problém. Ja som voľný na verejnosti. Rád hovorím o svojich fetišoch, pretože to je fetiš. Rád hovorím aj o svojich tmavých, odvrátených stránkach. Myslím si, že každý z nás má takúto svoju stránku. Je dôležité akceptovať to, pretože až potom môžeme byť šťastní,“ dodal v rozhovore.

Yuri Tolochko, bábika Luna a ich vystúpenie v Talente:

Nenechajte si ujsť šou Česko Slovensko má Talent každú nedeľu o 20:35 na JOJke!