Famózne a veľkolepé číslo odrovná Jara Slávika: Nevydrží to a stlačí zlatý buzzer!

Jubilejný, desiaty ročník obľúbenej talentovej šou so sebou prináša množstvo prekvapení. Večerná epizóda Talentu prinesie aj tentokrát veľkolepé číslo, ktorého výsledkom bude zlatý buzzer! Aké číslo dostane Jara Slávika tak veľmi, že bude len ťažko hľadať slová?

Jubilejný, desiaty ročník prináša čísla, ktoré vám často vezmú dych a spôsobia zimomriavky. Je plný prekvapení a každý si v ňom nájde to svoje. Dnešná epizóda nebude výnimkou. Pripravené sú výkony fantastických a talentovaných ľudí, z ktorých jedno číslo bude tak perfektné, že sa Jarovi Slávikovi nebude dať inak a stlačí zlatý buzzer!

Talent je plný napínavých ale aj emotívnych chvíľ a presne taká nastane aj dnes večer. Pred porotu sa totiž postaví niekto, kto svojim výkonom všetkých totálne odrovná. Porota sa dokonca nechá počuť, že je toto famózne číslo tak originálne, že v Talente v takomto prevedení ešte nebolo! Najviac nadšený a očarený bude rozhodne Jaro Slávik, ktorý to nevydrží a po pozitívnom hodnotení stlačí rovno zlatý buzzer, čím toto číslo posunie priamo do finále! O aké číslo pôjde?

Nenechajte si ujsť šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:35 na JOJke!